Biff Byford SAXON’dan Yeniden Birleşme Bekleyenler İçin Konuştu

Yayınlandı: Ağustos 9, 2011 kafakan tarafından Dış Basın içinde
Etiketler:, ,

Saxon vokalisti Biff baba (Biff Byford), eski elemanlarla yeniden bir araya gelme konusuna net bir açıklık getirdi son yayınladığı güncellemeyle. Bakalım neler söylemiş:

Judas Priest’le İspanya’daki şovumuz muhtemeşemdi. Mükemmel bir dinleyici vardı. Onlarla ve Motörheadle tekrar görüşmek çok güzeldi.

Tokyo’daki şovlar çok özeldi. Depremden sonra oraya giden ilk gruptuk ve izleyiciler çok iyi bir atmosfer yaratıldığını söylediler. Meet-and-greet’te oldukça vakit geçirdik onlarla.

Yakında yeni şovlar açıklayacağız ve bu turu yıllardır gerçekleşen en uzun tur yapacak diye umuyorum. Organizatörle yeni tarihler için sürekli görüşüyor olacağız. Bir sonraki şov Polonya’da ve ondan sonra bir tatilimiz var.

Bazıları bizim yeniden birleşmemiz hakkında konuşuyor. Net olarak söylemek isterim ki, eski elemanlar her ne kadar geçmişte yaşayıp hala kendilerini Saxon’un bir parçası olarak görseler de, bir yeniden birleşme olmayacak.

Daha önce söylediğim gibi. Biz onlara “Oliver/Dawson Saxon” ismini kullanma hakkını verdik. Bunun üzerinden istedikleri gibi para kazanabilirler. Ama başka herhangi bir şey yapamayacaklar.

Graham Oliver da gruptan ayrıldıktan sonra Oliver ve Steve Dawson, kendi gruplarını kurup, Saxon’un isim haklarını almaya çalışmışlardı. Hatta o ara 2 ayrı Saxon aynı anda turluyordu. 2003’te mahkeme Biff’i haklı buldu ve ikilinin Saxon’u “Oliver/Dawson Saxon” adını aldı. Bundan daha öncelerde de ikilinin “Son of a Bitch” şeklinde bir isim denemesi daha olmuştu.

 

 

Yorum bırakın